Lessen vanaf € 50,- per uur
Alphen aan den Rijn      06 54 65 77 99      Neem contact op

Rijles vanaf 16,5 Jaar!

Door 2toDrive hoef je niet meer tot je 18e te wachten om rijles te kunnen volgen en rijexamen te kunnen doen en kun je rijles volgen als je 16,5 jaar bent!

Rijschool van Rhijn Alphen aan den Rijn 2toDrive rijlesBen je 16 jaar? Dan mag je al starten met het halen van je theorie-examen. Het certificaat is 1,5 jaar geldig.
Rijles mag je volgen vanaf 16,5 jaar.
Als je 17 jaar bent mag je rijexamen doen.
Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach(es). Een coach is een door het CBR goedgekeurde begeleider die op jouw begeleiderspas staat. Je kunt maximaal 5 coaches hebben.
Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Bij Rijschool van Rhijn hebben wij zeer goede ervaringen met 2toDrive: een hoog slagingspercentage en al veel leerlingen die na het behalen van hun rijbewijs mogen rijden onder begeleiding van een coach!

Interesse om nu al te starten? Neem dan contact met ons op.


2toDrive


2toDrive is een experiment waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Uit onderzoek van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) blijkt dat bij 20% van alle ernstige ongevallen, jongeren betrokken zijn. Terwijl de groep beginnende bestuurders maar een klein deel uitmaakt van alle weggebruikers. De SWOV heeft berekend dat wanneer 2toDrive in Nederland wordt ingevoerd, dit kan leiden tot 16 verkeersdoden minder op jaarbasis. In Duitsland heeft een soortgelijk experiment geleid tot minder boetes en ongevallen onder jongeren.

Links:


Contact


Rijschool van Rhijn - Alphen aan den Rijn
Rosmolen 32
2406 JV Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 474 107
Mobiel: 06 54 65 77 99

Beoordelingen

Bekijk beoordelingen