De RIS rijopleiding bij rijschool Van Rhijn

Rijschool van Rhijn Alphen aan den Rijn RIS rijlesRIS betekent: Rijles In Stappen. Bij een rijopleiding volgens de RIS methode werken wij met vier modules.

De vier modules die je doorloopt zijn:

  1. Voertuigbeheersing
  2. Kijktechniek
  3. Inzicht
  4. Puntjes op de i

Elke module geeft jou als leerling structuur in de rijles. Je krijgt theorie huiswerk en brengt dit later in de praktijk. In totaal zijn dit 39 onderdelen (scripts), verdeeld over de eerste drie modules. Je krijgt ook toetsen, waarvan de eerste twee door je eigen rijinstructeur worden afgenomen. Zo weet je steeds precies hoe het ervoor staat met jouw rijopleiding. De derde toets wordt afgenomen door het CBR en is de tussentijdse toets.

Als je zover bent om het praktijkexamen te kunnen gaan doen dan zetten wij in de vierde en laatste module “puntjes op de i”. Je wordt grondig voorbereid op het rijexamen, dat bij het CBR wordt afgenomen.

De voordelen van RIS op een rijtjeRijschool van Rhijn Alphen aan den Rijn RIS methode rijles

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart

Rijles in stappen bij Rijschool van Rhijn

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, het CRB, is in opdracht van de overheid verantwoordelijk voor het rijexamen. Het CBR is een voorstander van de RIS methode.

Een rijschool mag pas rijexamen volgens RIS aanvragen als een rijstructeur door het CBR is gecertificeerd. Rijschool van Rhijn is één van de weinige rijscholen in Alphen aan den Rijn en omgeving die RIS mag aanbieden.

Wil je een gratis proefles? Laat dan je gegevens achter en ik bel je dezelfde dag terug.